Bacari Food

Elke donderdag tussen 18u45 en 21u.

BACARI, zo heet het nieuwe catering-concept van Jan Maes.
Sharing is caring, vindt hij. En dus schotelt hij zijn gasten gerechten voor op ‘sharing plates’, schotels om samen van te smullen dus. Op tijd komen is de boodschap, want de eerste schotel passeert om 18.45 uur.

Elke week schotelt BACARI een ander menu voor, check het Facebook-event.
Tip: Op 5/7 is de kaart afgestemd op het bierlabeau van HOPREBEL.

Prijs: 27,50€ per persoon, excl. dranken. Betalen doe je ter plaatse. 

Let op: op voorhand reserveren via food@hoofdkwartierdiest.be is noodzakelijk. Mail ons je naam, voornaam, gsmnummer en aantal plaatsen. 


BACARI is er elke donderdagavond behalve op 31 mei, dan doen we BYO BBQ!

BYO BBQ – Bring Your Own
Donderdag 31 mei vanaf 18.30 uur
De giraffen zorgen voor BBQ’s en kolen. En jij brengt je eigen stukje vlees of ander lekkers mee. Dan smullen we allemaal samen van het rijkelijk gevulde potluckbuffet!

 

%d bloggers liken dit: