Onze kaart

Fris

Water: plat / bruis
Worldshake (Oxfam Fairtrade)
Sinaasappelsap (Oxfam Fairtrade)
Sterappelsap Den Boogerd
Appel-bes-sap Den Boogerd

Home-made limonades van Stuckens:
gember-citroen / framboos / ice-tea 
Wostock kardemon (bio)
Wostock rozemarijn (bio)
Fritz Rabarber (bio)
Fritz Cola
Fritz Cola suikervrij

Bier

Freedom Pils (5,2%, 25cl) Blond

Pilsbier van de Duitse stijl van hoge kwaliteit. Dit bier wordt uitgegeven door een coöperatie van 140 onafhankelijke bierhandelaars.

Saison Dupont Bio (5,5%, 33cl)Blond

Hoog gistingsbier met nagisting in de fles. Dorstlessend, met een uitzonderlijke droogheid en bitterheid. Zeer complex maar tegelijk licht bier. Brasserie Dupont (Tourpes)

Zure van Tildonk (6%, 33cl) Blond

Artisanale Belgische ‘wild ale’ van hoge gisting. Spontaan verzuurd, nadien op hout gerijpt, met nagisting in de fles, ongefilterd. Hoevebrouwerij Hof Ten Dormaal (Tildonk)

7PK (7%, 33cl) Blond

Bier met nagisting op fles, gebrouwen op basis van echte haver. Gelanceerd door sociaal economiebedrijf De Winning ter promotie van het Belgische trekpaard. (Lummen)

Delveaux (8,5%, 33cl) Speciaal blond

Geslaagde combinatie van een robuuste volmondigheid en een floraal aroma. Gebrouwen met zorgvuldig uitgekozen hopsoorten en een fruitige gist. Een complex fruitig boeket van uitdagende citrus en overheerlijke tropische toetsen. Brouwerij De Kroon (Neerijse)

Westmalle Tripel (9,5%, 33cl) Blond

Helder, goudgeel trappistenbier. Het langzame brouwproces en de nagisting op fles leveren een complex bier op, met een fruitige geur van rijpe banaan en een mooie, genuanceerde hopneus. De zachte en romige smaak, met een bittere toets wordt gedragen door het fruitaroma. Abdij van Westmalle (Westmalle)

Belle Fleur (6%, 33cl) Indian Pale Ale

Belle-Fleur is fris, hoppig en dorstlessend, met duidelijke citrus/bloemige smaken. Een bitter en aromatisch bier voor de liefhebber die op zoek is naar de rijke geur en smaak van verse hop. Qua alcohol een lichtere variant in deze sterk in opmars zijnde bierstijl. Zeer toegankelijk en smakelijk. Brouwerij dochter van de korenaar (Baarle-Hertog)

Kerel Bière de Garde (7%, 33cl) Amber

Zeer moutig met zeer lange houdbaarheid, maar ook zeer in trek bij de bierkenner. Verrijkt met een toets van karamel, wat het bier een zekere complexiteit geeft. Brouwerij Kerel (Tielrode)

Kerel Stout (4,5%, 33cl) Bruin

Diep, donker en rijk van smaak door de toevoeging van koffie en donkere chocolade, waardoor het bier heerlijke zoete tonen van mokka krijgt. Brouwerij Kerel (Tielrode)

BRWN (7%, 33cl) Bruin

Donker met crèmekleurige schuimkraag vol aroma’s van karamel en gebrande mout. Smaak is zoet en moutig met onder andere karamel, chocolade en gedroogd fruit. Biologisch en uniek omdat dit bier enkel uit speciale mouten is gemaakt zonder pilsmout. Brouwerij Jessenhofke (Hasselt)

Wijn

Domaine Duberny, Frankrijk, Chardonnay-Viognier (Bio) – Wit

La Posada Malbec, Argentinië, Syriah (Bio & Fairtrade) – Rosé

Le Grand Noir, Frankrijk, Grenache-Syrah (Bio) – Rood

Luna de Murviedro Brut, Spanje, (Bio) – Cava

Cocktails

Gin Tonic

Belgische Double You Gin (43,7%, 4,5cl) Brouwerij Wilderen, Sint-Truiden met Fever Tree Indian Tonic op smaak gebracht met zoethout & jeneverbes

Dark ’n stormy

Bruine rum (38%, 4,5cl) met Fever Tree Ginger Beer en vers limoensap

Snacks

Chips

Artisanale frisko’s Stuckens Diest

Croque-Monsieur uit het vuistje (DIY, zelf af te bakken in één van onze croquemachines)

Koffie en Thee

Koffie van Stroobants, Diest
Kwaliteitsthee van Teastation, Diest

Advertentie
%d bloggers liken dit: