Quotes

Zondagavond van 20u30 tot 22u

Een bonte verzameling van schrijvers, acteurs, dichters, performers en comedians komen op zondagavond naar Diest om het publiek na afloop met een verse lading quotes een nieuwe week in te sturen.

27 mei – Theater door De Profeten

De Profeten spelen Frustration Island in de PIKETloods op de Citadel.
Frustration Island is een knotsgekke bewerking van de Griekse klassieker Odyssee, geschreven door Homerus en herschreven door Koen De Graeve van de Kakkewieten. Het verhaal vertelt de desastreuze terugreis van koning Odysseus die na de tienjarige Trojaanse Oorlog nog eens tien jaar van eiland naar eiland moet hoppen vooraleer hij zijn geliefde Penelope weer ziet.

Wil jij er bij zijn? Reserveer dan nu je kaarten: http://www.deprofeten.be/reserveren/

3 juni –  Een avond rond ‘Noord’, het boek van Sien Volders

Sien Volders (geboren en getogen in Diest, woont nu in Gent) schreef met ‘Noord’ een meeslepend debuut. Ze dropt haar hoofdpersonage in het desolate,maar van natuurschoon vergeven goudzoekersstadje in Noord-Canada. Dat heeft meteen een autobiografische achtergrond gezien ze zelf al geruime tijd aangetrokken is tot dit no man’s land en er regelmatig verbleef, geloktdoor het einde van de wereld.

Dit boek vormt de blauwdruk voor een avond vol blues, whisky, eten uit het hoge noorden en natuurlijk de schrijfster zelf.

Op zondag 3 juni vanaf 19u.
Meer info kan je hier vinden.

10 juni  – Jee kast, Akim A.J. Willems, MarniX

Woordkunstenaar JeeKast, stand-upcomedian-op-rust Akim A.J. Willems en recent tot quotes-boy gepromoveerde MarniX gooien alles in de – verbale – strijd.

24 juni – JJ Handshake, Geert Simonis, Gert Vanlerberghe

Geert Simonis (leraar, collagedichter en popkenner, in willekeurige volgorde), Gert Vanlerberghe (podiumdichter, schrijver en frontman van hersencellen) enJJ Handshake (punktroubadour, derderangsdichter en Quotes-host) performen de sterren van de Diestse hemel.

1 juli – Leen Sleen, Jan Ducheyne en het noodzakelijk kwaad

Ex-platenbaas van Tocado Records en oud-programmeur en -directeur van poppodium Exit. Bracht recent zijn prozadebuut: Heethoofd uit. De eerste Rotterdamse Punk- roman.

Jan Ducheyne & Noodzakelijk Kwaad staan garant voor een optreden op het scherp van de snee, vol panache en snedige muziek waar de muzikanten zichzelf graag uitdagen door zich niet vast te pinnen op één of ander genre of laat staan, toonaard. Dit virtuoze vuurwerk wordt gecombineerd met bijtende, buitelende, ritmisch van het blad afdansende teksten die u simpelweg verdient.


Zin in meer? Nestel je dan voor het grote scherm en geniet na Quotes van Dox Office 

Advertentie
%d bloggers liken dit: